maakt er iets van

Het kwijtraken van iemand die je lief is, je gezondheid, je identiteit, je werk of je relatie… een verlies is vaak zwaar en moeilijk te verteren; rouwe kost dus.

Het kan er zelfs voor zorgen dat je blokkeert en geen goede momenten meer ervaart. Ik wil je troostvoer bieden, letterlijk en figuurlijk. Met een luisterend oor en vragen die raken maak ik je bewust dat jouw rouw er mag zijn. Ik help je een manier te vinden om met dit verlies om te gaan. Het uiteindelijke doel is dat je je veerkracht (her)ontdekt om weer goede momenten te kunnen ervaren, uitgaande van wat er nog wel is en kan. Dat kunnen we op een creatieve manier markeren met een zelfgemaakte herinnering of een ritueel als jouw eigen handvat. Jij maakt er iets van, samen met Rouwkost en Troostvoer.

Hoe ik te werk ga

 

rouw

Ervaar jij blokkades? Voel je je verdrietig omdat je een geliefde bent verloren? Voel je geen goede momenten? Ik help je met jouw rouwkost en geef je inzicht om voort te kunnen borduren totdat er iets moois ontstaat vanuit je eigen kracht.
 

duurzame inzetbaarheid

Vraag jij je wel eens af wat jouw identiteit is, waar je op dit moment staat en waar je naartoe werkt? Ik help je ontdekken wie je graag wilt zijn en hoe je jouw kracht wilt inzetten.

ritueel

Als afsluiting van jouw proces kunnen we creatief aan de slag. We markeren jouw proces met het maken va een ankerpunt waarop je terug kunt grijpen als dat even nodig is .

Miranda, aangenaam

Miranda Schutten begeleidt mensen die te maken hebben met verlies, rouwkost en zet ze in hun kracht. Zij zoekt naar de balans in de mens en tussen organisatie en menselijke factor daarin.

Selectie_1_14.JPG
Het is niet normaal te weten wat we willen. Het weten is een zeldzame en moeilijke psychologische uitdaging
— Abraham Maslow

Prijzen

In het kader van Maatschappelijk verantwoord ondernemen stem ik mijn prijzen af op de behoefte en (financiële) capaciteit van mijn cliënt.

meer weten? neem contact met me op.

money-2724235_1280.jpg

meer weten of Vragen?

Wil je een (vrijblijvende) offerte aanvragen of heb je een specifieke vraag?