Miranda, aangenaam

Ik ben Miranda Schutten, geboren in 1965 en moeder van een zoon en twee dochters (’94, ’97 en ’99).

Mijn kinderen hebben zich inmiddels ontwikkeld tot mooie, krachtige en zelfstandige jongvolwassenen waarvan ik nog steeds veel leer. In 1995 ben ik bevallen van een stil-geboren jongetje. Deze verdrietige ervaring heeft me leren omgaan met rouw en verlies. 

Daarnaast ben ik echtgenote, zus en vriendin. Ik heb graag mensen om me heen om mee te praten, eten, lachen en filosoferen. Kortom; alle aspecten van het leven te delen.

Ontspannen doe ik als chef van Cuisine Culinair Nijmegen, http://cuisine-culinaire.nl/, waar ik mijn passie voor eten en fijnproeverij deel  met gelijkgestemden. Verder speel ik saxofoon, wandel ik graag uren in de natuur en houd ik ervan iets te maken met mijn handen, zoals een kunstwerk of een heerlijke maaltijd. 


Mensen in hun kracht zetten

Als ervaren HR-manager en -adviseur, linkedin.com/in/mirandaschutten, heeft mijn werk steeds in het teken gestaan van mensen in hun kracht zetten, uitgaan van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en duurzame inzetbaarheid. In mijn baan heb ik veel mensen begeleid die te maken hadden met verlies; van werk, gezondheid, een dierbare of van iets anders wat belangrijk voor hen was. Op een vernieuwende manier ben ik altijd op zoek geweest naar de juiste balans in het (eventuele) spanningsveld tussen het zakelijke van de organisatie en de menselijke factor daarin.

Goede momenten

Mijn motto is “wees meer jezelf zoals je bent op je goede momenten”. Dat motto wil ik verder uitdragen en mensen helpen hun (nieuwe) goede momenten (terug) te vinden. Daaruit is Rouwkost en Troostvoer ontstaan.

Herken jij jezelf als iemand die geen goede momenten meer ziet? Weet je niet wat je wil of voel je je geblokkeerd door een verlies? Ik zet jou aan het denken met vragen die raken. Daarmee laat ik je op zoek gaan naar jouw eigen antwoorden en veerkracht om (nieuwe) goede momenten te (her)ontdekken. Jij maakt er iets van, samen met Rouwkost en Troostvoer.

Selectie_1_14.JPG

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Minder inkomen? Minder kosten. Ik denk met je mee....

Meer weten? Neem contact met me op.