Vormgeven aan verandering

We leven op een manier die veel van ons vraagt. Je werkt je de blubber, je moet je indekken voor de toekomst en er ook nog een sociaal geslaagd leven op na houden. En dat alles naast een perfecte relatie/gezin, met dito huis en gezondheid. En heb je een van deze dingen nog niet voor elkaar, dan werk je er vast aan. Want een dergelijk leven staat bij ons hoog in het vaandel. En we offeren er een hoop voor.

In duigen

Maar soms valt er iets voor wat ons mooie plaatje aan diggelen gooit. Je raakt je baan of een geliefde kwijt. Je verliest je gezondheid, of schoonheid. Een relatie verandert. Dat is lastig. En soms méér dan dat. Je weet dan even niet meer hoe je het anders kan/ moet doen. Je hebt al veel geprobeerd, maar je komt er niet uit. Dan is het een goed idee om met mij in contact te komen.

Niet waar je naar kijkt, maar wat je ziet

Met jouw leven is niets mis. Evenmin met wie jij bent en wat jij doet. Het schort alleen aan jouw vertrouwen hierin. En hierbij kan ik je begeleiden als coach én mens. Door je te helpen zien wie jij denkt te zijn, en wie je werkelijk bent. En dit weer als zodanig te kunnen ervaren in wat je doet en laat. Ik zet hier uiteraard bewezen coaching technieken bij in. Maar daarnaast vind ik het belangrijk om je te helpen ervaren waartoe je in staat bent.

Bruisen

Door samen iets te doen waar we energie van krijgen, voel je waar je kracht zit. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen wandelen, koken, of muziek maken. Dit helpt te komen tot een hele belangrijke kern, namelijk jouw bijzondere manier van zijn en doen. Wanneer je hier contact mee maakt, voel je energie. Energie die nodig is om te ervaren dat je van waarde bent en zijn kan. Om zo een leven van waarde te kunnen leven.

Eerste stap

Wil jij weten of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dan vooral contact met me op. Voor meer info, een intake of een afspraak.

“Miranda heeft me niet alleen uit de kreukels helpen komen, maar me met haar inzichten en inspiratie op heel veel vlakken vooruit geholpen. Dank je wel!”
Kim, 39

Praktijk voor lef, levenslust & levenskunst

Voor iedereen die weet dat het anders kan, maar even niet meer weet hoe. Voor iedereen die ernaar verlangt om vorm te geven aan verandering op een manier die recht doet aan wie hij/zij is.

In contact

Kaaplandstraat 54
6543 PG Nijmegen
(06) 43 82 84 24
welkom@rouwkostentroostvoer.nl

Miranda Schutten

Rouw & Verlies Deskundige

Professional op het gebied van:

Rouw en Verlies begeleiding
Ritual Coaching
(Loopbaan-)Coaching
HR management

"Everything is cancelled except love!"
Charlie Mackesy
"Er zijn veel mooie momenten in het leven die het verdienen om gemarkeerd te worden met een ritueel."
Miranda Schutten
"Zelfs de mooiste vlieger stijgt niet op zonder tegenwind."
Chinees gezegde