Miranda Schutten

Dit ben ik

Wanneer je me vraagt wie ik ben en wat ik doe, zal ik je zeggen wat ik weet dat ik doen kan. Maar dit dekt niet de lading. En zo zal het ook met jou zijn, als je uit wil leggen wie je bent en wat je doet. Op basis van wat je tot dan toe ervaren en ontdekt hebt, kan je verslag doen. Maar meer ook niet. Het leven daagt je constant uit te ervaren en zien waartoe je in staat bent. Dat is het mooie van het leven. Want op die manier ontdek je hoe bijzonder het is wat je allemaal in huis hebt en te geven hebt.

Levenskunst

Zo heb ik door het verlies van mijn kind en vader ontdekt hoe belangrijk het is om te blijven geloven in het goede in alles. Door mijn scheiding mocht ik zien hoe prachtig liefde is. Zonder ervaring als HR-manager had ik nooit geweten hoe mensen zich willen inzetten voor de gemeenschappelijke waarden van een bedrijf. Maar zich niet altijd gezien voelen omdat ze zichzelf op deze manier niet kunnen geven. Om maar aan te geven hoe alles zich tot elkaar verhoudt. En jij krijgt wat je nodig hebt, of je wil of niet, om te kunnen groeien en om daar de vruchten van te kunnen plukken.

Lef

De stap naar Rouwkost & Troostvoer is op mijn pad gekomen. Als vanzelf. Ik gaf er niet direct gehoor aan, tot het nogmaals ‘aan mijn deur klopte’. Rouw klinkt zwaar en wil je het liefste uit de weg gaan. Maar dat helpt je niet verder. Ik zie het als een waardevolle, en ja ook pijnlijke, kans die jou vooruit helpt om nog meer van het leven te maken. Op je eigen en unieke manier. Jij en je leven zijn dusdanig bijzonder dat je van waarde bent. Altijd en overal. Alle ontmoetingen en ervaringen maken je dit duidelijk. Als je maar weet hoe je het zien kan. En dan ervaar je het als zodanig en weet je dat het klopt.

Levenslust

Vanuit Rouwkost & Troostvoer begeleid ik mensen hierbij. De mensen die ik in mijn praktijk ontmoet hebben allemaal een doel, en dat is zo snel mogelijk weer kunnen doorgaan. Maar daarmee ontken je je leven en de waarde ervan. Misschien doet dat nog wel het meeste pijn bij mensen. Wanneer ze zien hoe ze vorm kunnen geven aan welke verandering dan ook, laten ze de levenslust weer toe in hun bestaan. En dat is iedere keer weer een cadeau om als coach, maar ook als mens uiteraard, te mogen ervaren.

Kosten & Vergoedingen

Je investeert in jezelf. Per sessie of per traject. Misschien wil jouw werkgever daarin bijdragen. Omdat ik vind dat mijn begeleiding voor iedereen toegankelijk mag zijn praat ik graag met je over de mogelijkheden mocht jouw inkomen niet toereikend zijn.

Praktijk voor lef, levenslust & levenskunst

Voor iedereen die weet dat het anders kan, maar even niet meer weet hoe. Voor iedereen die ernaar verlangt om vorm te geven aan verandering op een manier die recht doet aan wie hij/zij is.

In contact

Kaaplandstraat 54
6543 PG Nijmegen
(06) 43 82 84 24
welkom@rouwkostentroostvoer.nl

Miranda Schutten

Rouw & Verlies Deskundige

Professional op het gebied van:

Rouw en Verlies begeleiding
Ritual Coaching
(Loopbaan-)Coaching
HR management

"Everything is cancelled except love!"
Charlie Mackesy
"Er zijn veel mooie momenten in het leven die het verdienen om gemarkeerd te worden met een ritueel."
Miranda Schutten
"Zelfs de mooiste vlieger stijgt niet op zonder tegenwind."
Chinees gezegde